Graydon award

Houtindustrie Amersfoort heeft een Graydon Financieel Gezond award ontvangen op de Internationale BouwBeurs in Utrecht. Hiermee behoort Houtindustrie Amersfoort tot de top van de financieel gezonde bedrijven in de bouwbranche in Nederland.

Directeur Arnold van Engelen: “We zijn trots op de award. Met de award kunnen we onze zakenrelaties tonen dat wij een financieel gezond bedrijf zijn. We staan er goed voor en voldoen aan onze betalingsverplichtingen. Onze opdrachtgevers kunnen verantwoord zaken met ons doen.”

Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor de Graydon Financieel Gezond award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. De informatie is afkomstig uit de Graydon bedrijvendatabase, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.