Service

Houtindustrie werkt voor een brede kring van klanten zoals woningcorporaties, gemeentes, aannemers, architecten en particulieren. We beschikken niet alleen over een modern machinepark, maar brengen vooral ons vakmanschap in.

Als het gaat om het herstel of behoud van stijlvol gevelwerk in combinatie met eigentijds comfort merkt u dat direct. Vaak hebben we contact met monumentenzorg en welstand. Bij grote renovaties kunnen we de volledige logistiek van u overnemen. Van afspraken maken met bewoners tot en met de montage en nazorg. We werken mee in bouwteams, zijn goed in samenwerken en vormen graag partnerships om het voor u als opdrachtgever zo gemakkelijk mogelijk te maken.

We adviseren u graag in hoogwaardige en betaalbare accessoires en oplossingen zoals roedeverdelingen, natuursteen, horren, schoonmaken van de gevel, bel- en brievenbussenplateaus, glas-in-lood gevangen in dubbel glas tot afspuitwerk in kleur.

Bij ons kunt u terecht voor technische ondersteuning. En wilt u uw project laten inmeten of afmonteren? Ons eigen montageteam staat klaar.

eigen montage en nazorg