Historie

Ruim een eeuw ervaring in hout – Houtindustrie Amersfoort

Al meer dan 100 jaar levert Houtindustrie Amersfoort gevelwerk op maat. Kwaliteit en innovatie, waarbij het authentieke gevelbeeld wordt voorzien van de hedendaagse eisen in comfort en veiligheid.

Alles wordt volgens tekening en specificaties, in eigen fabriek geproduceerd. Vanaf het inmeten tot en met eindmontage werken we met eigen mensen. We hebben een passie voor hout en zijn trots op de opgebouwde klantenkring van particulieren, aannemers, woningcorporaties en architectenbureaus.

Naast nieuw- en verbouw is Houtindustrie Amersfoort van oudsher sterk in renovatie in oude stadswijken. Maar denk ook aan boerderijen en andere historische panden. Met steeds weer bijzonder timmerwerk. Onder architectuur bouwen? Op maat? Met ons computer gestuurd machinepark, onze spuitcabines, assemblage en afmontage is nagenoeg alles mogelijk.

Al meer dan veertig jaar brengt Houtindustrie Amersfoort een voorgemonteerd kwaliteitsassortiment kozijnen, deuren, ramen en glaspuien op de markt onder de naam Venti-Safe®. Het geeft elke gevel de duurzame kwaliteit die het verdient. Jaar na jaar.

Jan den Hertog, directeur

Jan den Hertog, directeur