Service

Houtindustrie Amersfoort beschikt over eigen montageploegen die dagelijks de producten met veel zorg plaatsen. Dit zijn voornamelijk renovatieprojecten en particuliere opdrachten. Al tientallen jaren staan we direct klaar als u grote of kleine aanpassingen in uw gevel wilt. Wij komen vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen, uw wensen te horen en een tekening met offerte te maken. Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Kiezen voor de kwaliteitsproducten van de Houtindustrie Amersfoort is kiezen voor inbraakveiligheid, comfort, een mooi gevelbeeld, goede service en netjes werkende en meedenkende vakmensen. In onze showroom te Amersfoort kunt u onze producten bekijken die variëren van schuifpuien, vouwwanden, openslaande deuren, nieuwe ramen in bestaande kozijnen (inhaakelementen), draaikiepramen en schuiframen.

Elke vraag is anders, maar van hout snappen we alles. Of we nu aluminium of kunststof kozijnen vervangen of dat u een schuifpui of openslaande deuren wilt. Vanaf het inmeten tot aan montage: onze passie voor hout steken we nooit onder stoelen of banken. Samen met ons zusterbedrijf Bouwindustrie Amersfoort werken graag mee aan uw uitbouw of zelfs de complete nieuwbouw van uw woning. Maar ook samen met uw architect of aannemer komen we tot de mooiste oplossingen. Met Houtindustrie Amersfoort kunt u bouwen op meer dan honderd jaar vakmanschap.

fabriek_houtindustrie_amersfoort (18)