Vacatures

Werkvoorbereider – CNC bestuurder  

Is het jouw passie om met houten kozijnen in bijzondere projecten het allermooiste en beste resultaat te bereiken? Ben je technisch zeer goed onderlegd en lijkt de vertaling van kozijntekening naar aansturing van CNC-machines jou dé stap naar een veelbelovende carrière? Kun je goed samenwerken en wil je projectmatig werken? Dan ben jij het aanstormend talent dat wij zoeken!

Of het nu gaat om het uitwerken van een innovatief ontwerp voor een renovatieproject of het vertalen van de klantvraag naar een (standaard) detail, in deze brede functie draait alles om hout, techniek, tekenen en programmeren.

Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding vanaf opdracht tot overdracht aan onze fabriek. In Matrix Kozijn werk je de volledige projecten uit en vertaalt deze naar CNC-aansturing voor o.a. de Windowmaster. Je werkt daarbij nauw samen met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s.

Wij vragen: HBO niveau (bijv. Bouwkunde); Starter of al enkele jaren ervaring. Je bent zelfstandig, zeer accuraat (!) en proactief ingesteld; je kunt goed omgaan met werkdruk; hebt interesse in BIM, renovatie, 0-op-de-meter en CNC-besturing. In het opzetten en bewaken van een kozijnbibliotheek heb jij je vaardigheid al bewezen en daarin maak je bij ons het verschil!

Wij bieden: Een uitdagende functie waarin je verder opgeleid wordt door mannen met stuk voor stuk een passie voor hout en voor de producten die wij maken. Bij ons geen grote series van hetzelfde, maar steeds wisselende en uitdagende projecten waarin jij je creativiteit kwijt kunt! Beloning gaat volgens de cao Timmerindustrie welke o.a. 32 vrije dagen biedt, een goede pensioenregeling heeft. Natuurlijk dien je je te bekwamen in Matrix-Kozijn en CNC-besturing, hiervoor hebben wij een opleidingsbudget.

Solliciteren doe je door je motivatie en curriculum vitae te mailen naar Heleen van Engelen, hvengelen@hiamersfoort.nl

 

Vrachtwagenchauffeur met kraan ervaring
Parttime of oproepkracht

Vanaf onze fabriek in Amersfoort vertrek je met onze kleine vrachtwagen naar (het centrum van) Amsterdam of Den Haag om daar kozijnen, ramen en deuren te brengen. Onze monteurs zijn ter plaatse en je hijst de ramen tot en met de tweede verdieping. Je helpt mee met het naar beneden brengen en afvoeren van de oude ramen. Bij terugkomst help je mee met het laden van een nieuwe vracht. Ook afleveren van kozijnen op bouwplaatsen binnen de Randstad komt wekelijks voor.

Wij vragen: Ruime ervaring met het rijden van een vrachtwagen en met kranen. Je kunt goed samenwerken met montageteams. Je bent representatief, een aanpakker en gaat graag vroeg op pad.

Wij bieden: Een parttime functie van 5 a 6 uur per dag, 3 dagen per week, startend om 5.45 uur in de ochtend. Zowel een 0-urencontract als een parttime dienstverband is bespreekbaar. Wij hebben meerdere chauffeurs in dienst. Beloning volgens de cao voor Timmerfabrikanten.

Al ruim 100 jaar timmert Houtindustrie Amersfoort aan de gevel met maatwerk kwaliteitsproducten: houten kozijnen en allerlei varianten van deuren, ramen en (schuif)puien. Dat doen we met 20 medewerkers. Onze klantenkring bestaat uit architectenbureaus, aannemers, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en particulieren. Onze projecten variëren van het vervangen van de ramen van een particuliere woning tot het leveren van alle kozijnen, ramen, puien en (binnen)deuren voor onder architectuur gebouwde nieuwbouwprojecten. In de grote steden zijn wij betrokken bij (middel)grote renovatieprojecten en projecten voor bijvoorbeeld geluidsanering.

Solliciteren doe je door je motivatie en curriculum vitae te mailen naar Heleen van Engelen, hvengelen@hiamersfoort.nl