Contact

Over Houtindustrie Amersfoort

Specialist in houten kozijnen, binnendeuren, buitendeuren en meer

Of het nu gaat om houten binnen- en buitendeuren, houten ramen, kozijnen of (schuif)puien: Houtindustrie Amersfoort levert timmerwerk op maat.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van houtwerk dat het oorspronkelijke gevelbeeld intact houdt, en dat aan alle huidige normen van isolatie, geluidswering en inbraakpreventie voldoet.

Wij stellen de hoogste eisen aan gebruiksgemak, originele detaillering en uitstraling. Houtindustrie Amersfoort is een innovatieve en betrouwbare partner bij elke nieuwbouw, verbouw of renovatie. Voor zowel de professionele als particuliere markt. Kiest u voor kwaliteit? Haal dan nu meer dan honderd jaar vakmanschap in huis.

Wij produceren vele soorten gevelelementen, zoals schuifpuien en vouwdeurpuien, naar binnen en buiten draaiende deuren, voordeuren en binnendeuren, inhaakelementen, draaikiep-ramen, schuiframen, lawaai-stopramen en tuimelramen. Meer weten? Vraag het ons. Wij denken graag met u mee.

Het gehele productieproces bewaken we van begin tot eind. Vanaf bouwkundige tekening of eerste inmeting tot en met montage en nazorg. Efficiënte productielijnen met een geautomatiseerd machinepark, spuitcabines, assemblage en een afmontage-afdeling worden begeleid door timmermansogen.

Met korte lijnen verankeren we de kwaliteit. Al meer dan veertig jaar worden alle gevelelementen in onze fabriek afgemonteerd en voorbehandeld zodat het product, voorzien van beglazing – of zelfs volledig in kleur afgespoten – schoon en onbeschadigd op de bouwplaats arriveert. Dit maakt de uiteindelijke montage voordeliger (Concept III).

Over ons

Service

Houtindustrie Amersfoort beschikt over eigen montageploegen die dagelijks de producten met veel zorg plaatsen. Dit zijn voornamelijk renovatieprojecten en particuliere opdrachten. Al tientallen jaren staan we direct klaar als u grote of kleine aanpassingen in uw gevel wilt. Wij komen vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen, uw wensen te horen en een tekening met offerte te maken. Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Kiezen voor de kwaliteitsproducten van de Houtindustrie Amersfoort is kiezen voor inbraakveiligheid, comfort, een mooi gevelbeeld, goede service en netjes werkende en meedenkende vakmensen. In onze showroom te Amersfoort kunt u onze producten bekijken die variëren van schuifpuien, vouwwanden, openslaande deuren, nieuwe ramen in bestaande kozijnen (inhaakelementen), draaikiepramen en schuiframen.

Elke vraag is anders, maar van hout snappen we alles. Of we nu aluminium of kunststof kozijnen vervangen of dat u een schuifpui of openslaande deuren wilt. Vanaf het inmeten tot aan montage: onze passie voor hout steken we nooit onder stoelen of banken. Met Houtindustrie Amersfoort kunt u bouwen op meer dan honderd jaar vakmanschap.

Over ons

Neem contact met ons op

Houtindustrie Amersfoort B.V.
Textielweg 9
3812 RV Amersfoort

Telefoon: 033 4612241
E-mail: info@houtindustrie-amersfoort.nl

U bent van harte welkom om onze producten in de fabriek te komen bekijken, graag op afspraak.

  • Maandag 09:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
  • Woensdag 09:00 - 17:00 uur
  • Donderdag 09:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

    Foto (JPG, max 2mb) buitenzijde woning/raam/deur