Contact

Houtindustrie Amersfoort is o.a. actief in de volgende sectoren

Projectontwikkelaars

Houtindustrie Amersfoort heeft veel ervaring in de begeleiding van projectontwikkelaars. Wij worden vooral ingeschakeld bij (complexe) renovatie en grootschalige nieuwbouw. Door vroegtijdig om tafel te zitten met projectontwikkelaar, architect en andere stakeholders kan direct naar kansen en oplossingen worden gezocht.

Meer over projectontwikkelaars

Sectoren
Sectoren

Particulieren

Timmerfabriek
Ramen en deuren volledig afgemonteerd en beglaasd in eigen timmerfabriek
Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Dit doen we naar aanleiding van het opsturen van een bouwtekening of een inmeetafspraak met een van onze medewerkers. Een prijsindicatie vraagt u simpel aan door het contactformulier op deze site in te vullen en de maten van de kozijnen, ramen, deuren aan te geven.

Al meer dan veertig jaar worden alle gevelelementen in onze timmerfabriek afgemonteerd en voorbehandeld zodat het product, voorzien van beglazing – of zelfs volledig in kleur afgespoten – schoon en onbeschadigd op de bouwplaats arriveert. Dit maakt de uiteindelijke montage sneller en voordeliger wat veel prettiger voor de wooneigenaar is.

U bent van harte welkom in onze fabriek en showroom waar u kunt zien hoe efficiënte productielijnen met een geautomatiseerd machinepark, spuitcabines en de afmontage-afdeling worden begeleid door timmermansogen.

 

Meer voor particulieren

Renovatie Vereniging van eigenaren

Jaarlijks vervangt Houtindustrie Amersfoort voor tientallen kleine en grote VvE’s de ramen en deuren door middel van ‘inhaakelementen’.

Vaak verkeren de bestaande houten kozijnen nog in prima staat, maar voldoet het raam zelf niet meer aan de huidige isolatienormen. Energie besparen staat bij de VvE hoog op de agenda. Door de ramen te vervangen bereik je niet alleen de isolerende werking van HR++ glas maar ook de kieren rondom de ramen worden gedicht.

Wij zorgen ervoor dat het gevelbeeld gelijk blijft en belangrijke detaillering die kenmerkend is voor de uitstraling van het pand wordt door Houtindustrie Amersfoort (machinaal) nagemaakt. De nieuwe ramen worden in diverse uitvoeringen gemaakt: draaikiepraam, schuifraam, of zelfs een geluidsisolatieraam. Natuurlijk zijn ook de naar buiten draaiende ramen en deuren een veel gemaakt product van ons.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en meest geschikte oplossing te bespreken. In de afgelopen jaren heeft Houtindustrie Amersfoort in de grote steden zoveel renovatie- en geluidsaneringsprojecten uitgevoerd dat er altijd 1 in uw buurt te bekijken is. Vraagt u gerust naar referenties.

Meer over renovatie VvE

Sectoren
Sectoren

Aannemers

Wij hebben in de afgelopen 106 jaar een grote kring kleine- en grote aannemers als onze klant mogen rekenen. Iedere aanvraag wordt met dezelfde zorg behandeld. Ook ontzorgen wij inmiddels veel aannemers door het volledige traject van inmeten tot aan levering te verzorgen. Steeds vaker wordt ook door de aannemer gevraagd om voor hun de beglazing en montage voor onze rekening te nemen.

Meer voor aannemers

Geluidsaneringsprojecten voor gemeentes

De afgelopen jaren zijn wij betrokken geweest bij diverse geluidssaneringsprojecten voor onder andere de gemeentes Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Graag gaan wij met u in gesprek in hoeverre wij deze vaak complexe trajecten samen kunnen gaan doen. Door onze ervaring kunnen wij kennis en kunde inbrengen om te zorgen dat de bewoners zo min mogelijk hinder ondervinden van de renovatiewerkzaamheden.

Meer voor gemeentes

Sectoren

Contact

Houtindustrie Amersfoort B.V.
Textielweg 9
3812 RV Amersfoort

Kvk: 31009419

Telefoon: 033 4612241
E-mail: info@hiamersfoort.nl

U bent van harte welkom om onze producten in de fabriek te komen bekijken, graag op afspraak.

  • Maandag 09:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
  • Woensdag 09:00 - 17:00 uur
  • Donderdag 09:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

 

    Foto (JPG, max 2mb) buitenzijde woning/raam/deur