Contact

Renovatie voor Vereniging van eigenaren (VvE)

Kozijnen, ramen en deuren vervangen en renoveren

Jaarlijks vervangt Houtindustrie Amersfoort voor tientallen kleine en grote VvE’s de ramen en deuren door middel van ‘inhaakelementen’.

Vaak verkeren de bestaande houten kozijnen nog in prima staat, maar voldoet het raam zelf niet meer aan de huidige isolatienormen. Energie besparen staat bij de VvE hoog op de agenda. Door de ramen te vervangen bereik je niet alleen de isolerende werking van HR++ glas maar ook de kieren rondom de ramen worden gedicht. Wij zorgen ervoor dat het gevelbeeld gelijk blijft en belangrijke detaillering die kenmerkend is voor de uitstraling van het pand wordt door Houtindustrie Amersfoort (machinaal) nagemaakt.

De nieuwe ramen worden in diverse uitvoeringen gemaakt: draaikiepraam, schuifraam, of zelfs een geluidsisolatieraam. Natuurlijk zijn ook de naar buiten draaiende ramen en deuren een veel gemaakt product van ons.

Onze kracht zit in een flexibel en modern productieproces. Van afspraken maken met de bewoners voor inmeten tot en met montage, alles doen we met eigen mensen en regelen we voor u. Met de eisen van welstand en het verzorgen van de benodigde tekeningen zijn wij goed bekend. Al meer dan veertig jaar worden alle gevelelementen in onze fabriek volledig beglaasd en afgemonteerd. Dit maakt de uiteindelijke montage sneller en voor bewoners prettiger.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en meest geschikte oplossing te bespreken. In de afgelopen jaren heeft Houtindustrie Amersfoort in de grote steden zoveel renovatie- en geluidsaneringsprojecten uitgevoerd dat er altijd 1 in uw buurt te bekijken is. Vraagt u gerust naar referenties.

 

Renovatie voor Vereniging van eigenaren

Contact

Houtindustrie Amersfoort B.V.
Textielweg 9
3812 RV Amersfoort

Kvk: 31009419

Telefoon: 033 4612241
E-mail: info@hiamersfoort.nl

U bent van harte welkom om onze producten in de fabriek te komen bekijken, graag op afspraak.

  • Maandag 09:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
  • Woensdag 09:00 - 17:00 uur
  • Donderdag 09:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

 

    Foto (JPG, max 2mb) buitenzijde woning/raam/deur